Ook plantaardige ingrediënten kan je omtoveren tot bijzondere desserts. Hier voor de feestdagen: 7x recepten voor vegan nagerechten met Aziatische spice.

Ook plantaardige ingrediënten kan je omtoveren tot bijzondere desserts. Hier voor de feestdagen: 7x recepten voor vegan nagerechten met Aziatische spice.

7x feestelijke vegan dessert recepten

Zoek je nog een vegan dessert voor het Kerst diner of ander gezellig etentje? Bekijk deze selectie uit mijn  vegan Aziatische zoete recepten.

Wil je dit later bekijken? Pin bovenstaande foto op je bord ‘Vegan Aziatisch’ of ‘Vegetarisch Aziatisch’!
Hier vind je mijn borden op Pinterest.

Vegan chocolade ganache taartjes, karamel en gemberjam

Mini taartje met chocolade ganache en jam van verse gember. Ook plantaardige ingrediënten kan je omtoveren tot bijzondere desserts. Hier voor de feestdagen: 7x recepten voor vegan nagerechten met Aziatische spice.

Mini vegan chocolade ganache taartjes met krokante bodem. Warme en kleverige karamel van donkere palmsuiker en warme verse gemberjam geven de taartjes de Asian touch!

Naar het recept voor mini vegan chocolade ganache taartjes

Panna cotta met witte chocolade en Thaise basilicum

Vegan panna cotta met Thaise basilicum.Ook plantaardige ingrediënten kan je omtoveren tot bijzondere desserts. Hier voor de feestdagen: 7x recepten voor vegan nagerechten met Aziatische spice.

Deze vegan basilicum panna cotta met witte chocolade is romig en zoet door de chocolade en heeft frisse accenten van de yoghurt, basilicum en citroengras.

Naar het recept voor panna cotta met witte chocolade en Thaise basilicum.

30-minuten vegan chocolade truffeltaart voor choco-addicts

Vegan chocolade truffeltaart

Deze 30-minuten vegan (geen eieren en boter) chocolade truffeltaart heeft een intense chocoladesmaak en is smelt-in-je-mond zacht. Heel snel gemaakt – wel minstens 5 uur in de koelkast… Serveer er een bolletje zelfgemaakte vegan matcha ijs bij of wat denk je van de verse gemberjam uit dit recept.

Naar het recept voor vegan chocolade truffeltaart.

Vegan no-bake creme brûlée taart

Vegan creme brûlée taart

Deze vegan no-bake crème brûlée taart is net zo crèmig als de traditionele gebakken versie met eieren en room. En minstens zo lekker! De taart zelf is heel makkelijk om te maken. Het branden van zo’n grote taart vergt wel wat ervaring.

Wat je ook kan doen: eerst oefenen op een banaan. Echt! Ga naar de post met het recept voor banaan brulee!

Naar het recept voor vegan no-bake crème brûlée taart.

Vegan 3-ingredienten kokos panna cotta

Ook plantaardige ingrediënten kan je omtoveren tot bijzondere desserts. Ook plantaardige ingrediënten kan je omtoveren tot bijzondere desserts. Hier voor de feestdagen: 7x recepten voor vegan nagerechten met Aziatische spice.

Maak met 3 ingrediënten – of 2 als je de suiker weg laat – deze vegan kokos panna cotta. Serveer er vers fruit en/ of een verse mangosaus bij om het helemaal af te maken.

Naar het recept voor vegan kokos panna cotta.

Vegan no-bake matcha chocolade taart

vegan matcha chocolade taart zonder oven. Ook plantaardige ingrediënten kan je omtoveren tot bijzondere desserts. Hier voor de feestdagen: 7x recepten voor vegan nagerechten met Aziatische spice.

Een vegan no bake matcha en chocolade ganache taart; romige, zoete ganache – met een een licht bittertje – op een koekjesbodem met spekkoekkruiden. Een makkelijk en van tevoren klaar te maken taart.

Naar het recept voor vegan matcha chocolade taart.

Vegan no-churn avocado-kokosijs met pandan

Vegan avocado ijs met pandanblad. Ook plantaardige ingrediënten kan je omtoveren tot bijzondere desserts.Ook plantaardige ingrediënten kan je omtoveren tot bijzondere desserts. Hier voor de feestdagen: 7x recepten voor vegan nagerechten met Aziatische spice.

Ultra romige vegan ‘no-churn’  (geen ijsmachine nodig!) avocado-kokosijs met vanilleachtig pandanblad. De zachte en ronde smaak van het ijs wordt vergezeld door een zoute pistache-karamel met spekkoekkruiden voor de lekkere crunch en pit.

Naar het recept voor no-churn avocado kokosijs met pandan.

Wil je meer? Bekijk hier alle vegan zoete recepten van Kind of Asian!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.