Masterclass Plantaardig Thais

eBook

Vegan én Thais koken als een chef!

Denk je dat vleesloos Thais een slap aftreksel is van het échte werk?

Leer aan de hand van stap-voor-stap instructies uit het eBook ‘Masterclass plantaardig Thais’ smaakvolle, geurige gerechten te bereiden die rechtstreeks uit een restaurant lijken te komen!

Ebook vegan Thais koken

Thaise klassiekers

Leer populaire gerechten als massamancurry, tom yum, pad Thai en som tum salade from scratch te maken. Authentiek en vegan!

Uitleg ingrediënten

Alle ingrediënten worden uitgebreid uitgelegd in de hoofdstukken ‘Keukenkastje’ en ‘Tips & uitleg’. En begeleid met foto’s.

Plantaardig koken

Je leert meerdere bereidingswijzen van eiwitrijke vleesvervangers, zoals tofu en seitan. En deze laatste leer je ook zelf te maken.

Geen ervaring nodig

In het eBook staan uitgebreide stap-voor-stap instructies met foto’s. Mocht je toch ergens niet uitkomen dan is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Hoe werkt de masterclass?

De masterclass bestaat uit een eBook en de mogelijkheid om vragen te stellen via Instagram (straks meer hierover).

Koken in de volgorde van deze masterclass hoeft niet. Kies een recept uit en bekijk de verwijzingen naar de relevante hoofdstukken.

Vegan Thaise noedelsoep

tijdelijk met 35% korting

voor € 39,50

De hoofdstukken van het eBook

De masterclass is niet verdeeld in lessen die op chronologische volgorde doorlopen moeten worden. Kies een recept (inhoudsopgave in de sidebar van de pdf) en klik in het recept naar de relevante hoofdstukken.

Bekijk hieronder alle hoofdstukken.

1. Keukenkastje

Alle vegan en Thaise ingrediënten die nodig zijn voor de masterclass worden in dit eerste hoofdstuk uitgelegd. Samen met foto’s zodat je altijd de juiste boodschappen uit de toko haalt.

Essentiele ingrediënten

De meeste ingrediënten in dit hoofdstuk zijn onmisbaar in de Thaise keuken, andere zijn niet per se Thais (of zelfs helemaal niet) maar wel nodig om plantaardige gerechten meer smaak en diepte te geven.

2. Hoofd & bij

De recepten van 19 populaire Thaise gerechten staan in dit hoofdstuk. Met uitgebreide stap-voor-stap uitleg en foto’s.
Bekijk enkele gerechten in de slider hieronder.

vegan visskoekjes

 

 

 

 

 

Morning Glory bonensaus

Authentiek en plantaardig Thais

Vegetarisch Aziatisch

Utgebreide uitleg met instructiefoto’s

Ebook Masterclass plantaardig Thais van Kindofasian.com

Vegan Pad Thai

Authentiek en plantaardig Thais

Vegetarisch Aziatisch

Utgebreide uitleg met instructiefoto’s

Ebook Masterclass plantaardig Thais van Kindofasian.com

Khao soi

Tom Yum

Uitgebreide uitleg met instructiefoto’s

Tofu basilicum en groene curry

 Duidelijk uitleg met stap-voor-stap-instructiefoto’s

 

 

Thaise omelet en vegan laab

Authentiek en plantaardig Thais

Vegetarisch Aziatisch

Utgebreide uitleg met instructiefoto’s

Ebook Masterclass plantaardig Thais van Kindofasian.com

Alles from scratch

Behalve de gerechten weergegeven in de slider leer je ook  de volgende Thaise klassiekers maken: pittige seitan spiesjes, rode curry, massamancurry, ijskoude cantaloupe soep met limoenblad, een traditionele en moderne versie van tom kha, zure mango met zoete en ziltige dipsaus, som tum Thai (papajasalade) en glasnoedelsalade met aubergine.

3. Saus, dip & overig

Kant-en-klare currypasta’s, chilipasta’s en bouillonpoeder zijn bijna altijd niet-vegan. Maak ze daarom lekker zelf! Bekijk enkele recepten in de slider.

veganvissaus

Ebook Masterclass plantaardig Thais

Uitgebreide uitleg

instructiefotos

restaurant niveau

 

 

 

 

Massamancurrypasta vegan

Ebook Masterclass plantaardig Thais

Uitgebreide uitleg

instructiefotos

restaurant niveau

 

 

 

 

Seitan en zoete chilisaus

Ebook Masterclass plantaardig Thais

Uitgebreide uitleg

instructiefotos

restaurant niveau

 

 

 

 

Uitjes en snelle chili olie

Ebook Masterclass plantaardig Thais

Uitgebreide uitleg

instructiefotos

restaurant niveau

 

 

 

 

Geen garnalenpasta en vissaus

In dit hoofdstuk stuk staan 14 recepten voor (curry)pasta’s, sauzen, seitan en een ziltig bouillonpoeder voor een ‘vissige’ vervanger van de traditionele vissaus. Ook hier weer begeleid met instructiefoto’s.

4. Rijst

Een klein hoofdstuk over rijst: leer dit onmisbare onderdeel van een maaltijd te koken als een Thai. En natuurlijk vind je hier het recept voor mango met sticky rice!

Ebook vegan Thais koken

Do & dont’s

Je leert jasmijnrijst en fluffy kokosrijst koken met een afgemeten hoeveelheid water zónder afgieten. Zo verdwijnt geen smaak in de gootsteen. En ik laat je zien hoe je kleefrijst bereidt zonder dat het een massief blok wordt.

mango sticky rice

 

Ebook Masterclass plantaardig Thais

Uitgebreide uitleg

instructiefotos

restaurant niveau

 

kleefrijst

Ebook Masterclass plantaardig Thais

Uitgebreide uitleg

instructiefotos

restaurant niveau

 

 

5. Tips & uitleg

In dit hoofdstuk worden snij- en kooktechnieken en andere voorbereidingen uitgelegd aan de hand van foto’s.

 

 

 

Tamarinde

 

 

 

Tofu bereidingen

 

 

 

Stomen

 

 

 

Snij- en kooktechnieken

Hoe verwerk je citroengras, limoenblad en andere smaakmakers? Op welke manieren kan tofu bereid worden? Je leert het allemaal in dit hoofdstuk.

Auteur: Kamwoj Man

Van 2006 tot 2016 heb ik met veel plezier gekookt voor mijn restaurant ‘Jasmijn & ik’ in Utrecht. Het moderne, authentiek Thaise (en Vietnamese en Chinese) menu – met ruime keuze voor vegans – leverde ons 9 keer een vermelding op in de top 500 van restaurantgids Lekker.

Ik leer je stap voor stap de populairste Thaise gerechten in je eigen keuken te maken. Authentiek en 100% vegan!

Tijdelijk met 35% korting

voor € 39,50

Bonus: privé Instagram groep

Het liefst sta ik naast je in de keuken. Maar ik denk dat alle recepten in dit eBook zó  duidelijk zijn uitgelegd dat ik mezelf overbodig heb gemaakt.

Kom je toch ergens niet uit? Stel je vraag via @masterclassveganthais. 

Je kan je (of degene die de masterclass cadeau krijgt) na de aankoop van het eBook aanmelden.

En bekijk ook de extra tips in de Stories!

Hier vind je tips die ik niet meer in het eBook heb kunnen proppen:)

Met de uitgebreide uitleg en stap-voor-stap foto's in het eBook 'Masterclass plantaardig Thais' leer je vegan Thais koken als een chef.

Is deze masterclass iets voor jou?

Ja! Als je 20 populaire Thaise gerechten, 17 curry- en chilipasta’s en sauzen in de vegan variant wil leren maken. In je eigen tempo, uitgelegd aan de hand van stap-voor-stap-foto’s en met de mogelijkheid vragen te stellen via de besloten Instagram groep.

En nee, deze masterclass is niet geschikt voor je als je zo weinig mogelijk in de keuken staat en met zo weinig mogelijk ingrediënten kookt – enige motivatie om goed vegan en authentiek Thais te leren koken is een vereiste.
Ervaring met plantaardig of Thais koken is echter niet nodig.

Ontvang het eBook meteen na betaling

Klik op de koopknop en betaal veilig via Ideal. Je ontvangt per mail een betaalbevestiging en een downloadlink voor het eBook. Download deze binnen 30 dagen maximaal 3 keer (op verschillende apparaten). En begin aan de masterclass wanneer het jou uitkomt!

Zie ook ‘Algemene voorwaarden digitale producten‘ en ‘Retourbeleid‘.

Ebook vegan Thais koken

De masterclass cadeau geven?

Je kunt deze masterclass ook voor iemand anders kopen. Als je iets (persoonlijks) wil overhandigen, bestel er dan voor € 3,25 een kaart met envelop bij. Deze kaart krijg jij thuisgestuurd.

Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail met de link om de masterclass te downloaden – open deze niet. Stuur de e-mail door naar degene aan wie je de masterclass cadeau geeft. De ontvanger heeft 30 dagen na aankoop de tijd om het eBook op 3 verschillende apparaten te downloaden.

Veel

gestelde

vragen

 

Kan ik de Masterclass op de telefoon bekijken? Dat kan, maar is niet ideaal omdat dan de tekst en de links heel klein zijn. Op de desktop of tablet werkt het makkelijker.

Heb ik een e-reader nodig? Nee, het eBook is niet gemaakt voor op een e-reader. Het beste is het eBook te downloaden op de computer en tablet.

Is het eBook makkelijk in gebruik? Jazeker! Via de sidebar klik je op een titel van een recept en je wordt er meteen naartoe geleid. In het recept wordt verwezen naar  andere hoofdstukken – ook hier word je doorgelinkt naar de betreffende pagina’s.

Staan de recepten ook op de blog? Van de 37 recepten staan er ook enkele op de blog. Wel zijn deze recepten iets aangepast en zijn er extra instructiefoto’s gemaakt zodat ze beter passen in deze masterclass.

Kan ik het eBook uitprinten? Ja, het eBook kan voor eigen gebruik uitgeprint worden. De handige linkjes werken dan niet meer, daarom staan er paginanummers bij de verwijzingen en is er een duidelijke inhoudsopgave in het eBook.

Verkoop je ook fysieke boeken? Op dit moment niet. Mocht er veel vraag naar zijn dan zal ik dat zeker overwegen.

Kan ik het eBook retourneren? Digitale producten zijn vanwege hun aard uitgesloten van het herroepingsrecht. Ik heb zo duidelijk mogelijk het eBook beschreven zodat je weet wat je koopt.

Staat je vraag er niet bij? Stuur me een e-mail.

Tijdelijk met 35% korting

voor € 39,50

kindofasian.com

Follow Us
Nieuwsbrief

Keep in touch!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.