eBook | cursus

Masterclass

Plantaardig Thais

Denk je dat vleesloos Thais een slap aftreksel is van het échte werk?

Leer aan de hand van stap-voor-stap instructies uit het eBook ‘Masterclass plantaardig Thais’ smaakvolle gerechten te bereiden die rechtstreeks uit een restaurant lijken te komen!

Vegan Thaise omelet

Hoe werkt de masterclass?

Het eBook  is niet zomaar een boek met populaire Thaise recepten. Je leert ook alles over snij-en kooktechnieken en ingrediënten. Wil je meer begeleiding, dan koop je het eBook met support- deze bestaat uit het eBook en je komt in mijn @masterclassveganthais-kookclub (straks meer hierover). Koken kan in je eigen tempo – het hoeft niet in de volgorde van het eBook.

Bekijk de video op de homepage of scrol verder voor de hoofdstukken van het eBook.

Vegan Thaise noedelsoep

Cursus (eBook+support)

tijdelijk

voor € 39,50

De hoofdstukken van het eBook

De masterclass is niet verdeeld in lessen die op chronologische volgorde doorlopen moeten worden. Kies een recept (inhoudsopgave in de sidebar van de pdf) en klik in het recept naar de relevante hoofdstukken.

Bekijk hieronder alle hoofdstukken.

1. Keukenkastje

Alle vegan en Thaise ingrediënten die nodig zijn voor de masterclass worden in dit eerste hoofdstuk uitgelegd. Samen met foto’s zodat je altijd de juiste boodschappen uit de toko haalt.

Essentiele ingrediënten

De meeste ingrediënten in dit hoofdstuk zijn onmisbaar in de Thaise keuken, andere zijn niet per se Thais (of zelfs helemaal niet) maar wel nodig om plantaardige gerechten meer smaak en diepte te geven.

2. Hoofd & bij

De recepten van 19 populaire Thaise gerechten staan in dit hoofdstuk. Met uitgebreide stap-voor-stap uitleg en foto’s.

Thaise viskoekjes

Alles from scratch

Behalve de gerechten weergegeven in de slider leer je ook  de volgende Thaise klassiekers maken: pittige seitan spiesjes, rode curry, massamancurry, ijskoude cantaloupe soep met limoenblad, een traditionele en moderne versie van tom kha, zure mango met zoete en ziltige dipsaus, som tum Thai (papajasalade) en glasnoedelsalade met aubergine.

3. Saus, dip & overig

Kant-en-klare currypasta’s, chilipasta’s en bouillonpoeder zijn bijna altijd niet-vegan. Maak ze daarom lekker zelf! Bekijk enkele recepten in de slider.

Massamancurrypasta vegan

Ebook Masterclass plantaardig Thais

Uitgebreide uitleg

instructiefotos

restaurant niveau

 

 

 

 

Seitan en zoete chilisaus

Ebook Masterclass plantaardig Thais

Uitgebreide uitleg

instructiefotos

restaurant niveau

 

 

 

 

Uitjes en snelle chili olie

Ebook Masterclass plantaardig Thais

Uitgebreide uitleg

instructiefotos

restaurant niveau

 

 

 

 

Geen garnalenpasta en vissaus

In dit hoofdstuk stuk staan 14 recepten voor (curry)pasta’s, sauzen, seitan en een ziltig bouillonpoeder voor een ‘vissige’ vervanger van de traditionele vissaus. Ook hier weer begeleid met instructiefoto’s.

4. Rijst

Een klein hoofdstuk over rijst: leer dit onmisbare onderdeel van een maaltijd te koken als een Thai. En natuurlijk vind je hier het recept voor mango met sticky rice!

mango sticky rice met kokossaus

Do & dont’s

Je leert jasmijnrijst en fluffy kokosrijst koken met een afgemeten hoeveelheid water zónder afgieten. Zo verdwijnt geen smaak in de gootsteen. En ik laat je zien hoe je kleefrijst bereidt zonder dat het een massief blok wordt.

Kleefrijst stomen

5. Tips & uitleg

In dit hoofdstuk worden snij- en kooktechnieken en andere voorbereidingen uitgelegd aan de hand van foto’s. Hoe verwerk je citroengras, limoenblad en andere smaakmakers? Op welke manieren kan tofu bereid worden? Je leert het allemaal in dit hoofdstuk..

Leer meerdere manieren van tofu bereiden
Citroengras/ sereh/ lemongrass bewerken

Chef Kamwoj Man

Van 2006 tot 2016 heb ik met veel plezier gekookt voor mijn restaurant ‘Jasmijn & ik’ in Utrecht. Het moderne, authentiek Thaise (en Vietnamese en Chinese) menu – met ruime keuze voor vegans – leverde ons 9 keer een vermelding op in de top 500 van restaurantgids Lekker.

Ik leer je stap voor stap de populairste Thaise gerechten in je eigen keuken te maken. Authentiek en 100% vegan!

Cursus (eBook+support)

tijdelijk

voor € 39,50

Online cursus: eBook + digitaal support

Het eBook wordt ook aangeboden met mij als vraagbaak. Vragen over de recepten tot alternatieven voor ingrediënten i.v.m. diëten beantwoord ik via mijn privé Instagramaccountant @masterclassveganthais.

Bovendien deel ik nog meer tips & tricks (met soms een video als dit handiger is) die ik niet meer in het eBook heb kunnen proppen.

Liever sta ik met jou in de keuken maar zo koken we toch een beetje samen in kookclub ‘Masterclass Plantaardig Thais’!

Ebook Masterclass plantaardig Thais met digitaal support

Is deze masterclass iets voor jou?

Ja! Als je 20 populaire Thaise gerechten, 17 curry- en chilipasta’s en sauzen in de vegan variant wil leren maken. In je eigen tempo, uitgelegd aan de hand van stap-voor-stap-foto’s en met de mogelijkheid vragen te stellen via de besloten Instagram groep.

En nee, deze masterclass is niet geschikt voor je als je zo weinig mogelijk in de keuken staat en met zo weinig mogelijk ingrediënten kookt – enige motivatie om goed vegan en authentiek Thais te leren koken is een vereiste.
Ervaring met plantaardig of Thais koken is echter niet nodig.

Ontvang het eBook meteen na betaling

Klik op de koopknop en betaal veilig via Ideal. Je ontvangt per mail een betaalbevestiging en een downloadlink voor het eBook. Download deze binnen 30 dagen maximaal 3 keer (op verschillende apparaten). En begin aan de masterclass wanneer het jou uitkomt!

Zie ook ‘Algemene voorwaarden digitale producten‘ en ‘Retourbeleid‘.

De masterclass cadeau geven?

Je kunt deze masterclass ook voor iemand anders kopen. Als je iets (persoonlijks) wil overhandigen, bestel er dan voor € 3,25 een kaart met envelop bij. Deze kaart krijg jij thuisgestuurd.

Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail met de link om de masterclass te downloaden – open deze niet. Stuur de e-mail door naar degene aan wie je de masterclass cadeau geeft. De ontvanger heeft 30 dagen na aankoop de tijd om het eBook op 3 verschillende apparaten te downloaden.

Veel

gestelde

vragen

 

Kan ik de Masterclass op de telefoon bekijken? Dat kan, maar is niet ideaal omdat dan de tekst en de links heel klein zijn. Op de desktop of tablet werkt het makkelijker.

Heb ik een e-reader nodig? Nee, het eBook is niet gemaakt voor op een e-reader. Het beste is het eBook te downloaden op de computer en tablet.

Is het eBook makkelijk in gebruik? Jazeker! Via de sidebar klik je op een titel van een recept en je wordt er meteen naartoe geleid. In het recept wordt verwezen naar  andere hoofdstukken – ook hier word je doorgelinkt naar de betreffende pagina’s.

Staan de recepten ook op de blog? Van de 37 recepten staan er ook enkele op de blog. Wel zijn deze recepten iets aangepast en zijn er extra instructiefoto’s gemaakt zodat ze beter passen in deze masterclass.

Kan ik het eBook uitprinten? Ja, het eBook kan voor eigen gebruik uitgeprint worden. De handige linkjes werken dan niet meer, daarom staan er paginanummers bij de verwijzingen en is er een duidelijke inhoudsopgave in het eBook.

Verkoop je ook fysieke boeken? Op dit moment niet. Mocht er veel vraag naar zijn dan zal ik dat zeker overwegen.

Kan ik het eBook retourneren? Digitale producten zijn vanwege hun aard uitgesloten van het herroepingsrecht. Ik heb zo duidelijk mogelijk het eBook beschreven zodat je weet wat je koopt.

Staat je vraag er niet bij? Stuur me een e-mail.

kindofasian.com

Follow Us
Nieuwsbrief

Keep in touch!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.